Quantcast
Mods not working in 1.02 - SecretUI
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-17-2012, 07:12 AM   #1
Zuriel
Join Date: Jul 2012
Posts: 6
Mods not working in 1.02

Hey guys. I just logged into TSW and noticed that top bar mods are not working after this mornings patch. I thought it may be just older mods so downloaded the ones for the 17th (today). They are not working either
Zuriel is offline   Reply With Quote
Unread 07-17-2012, 07:28 AM   #2
DeathTiger
 
DeathTiger's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
Unhappy

Quote:
Originally Posted by Zuriel View Post
Hey guys. I just logged into TSW and noticed that top bar mods are not working after this mornings patch. I thought it may be just older mods so downloaded the ones for the 17th (today). They are not working either
It's true

http://forums.thesecretworld.com/showthread.php?t=45799
http://forums-beta.thesecretworld.co...ad.php?t=12987
__________________
Specialist
Cabal: ▲ ILLUMINATION (AUS)
Dimension: Grim
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Local: Australia
Author Portal: SecretUI Author Portal
Pet Projects: TSWMap
DeathTiger is offline   Reply With Quote
Unread 07-17-2012, 07:52 AM   #3
arandomguy01
 
arandomguy01's Avatar
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
You can get them to work still. Not sure what's up with the customized folder, but you need to put them in default instead.
__________________
The only way out, is through.

Last edited by arandomguy01 : 07-17-2012 at 02:06 PM.
arandomguy01 is offline   Reply With Quote
Unread 07-17-2012, 08:10 AM   #4
JonnyBBlack
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Possible fix for the mods?

Link:
http://forums-beta.thesecretworld.co...78&postcount=8

Comment:
Quote:
Here is what I was able to find out for you : Custom UI XML files will not currently be loaded if the change number at the top of the file ("$Change: .....") differs from the Live one. This is the case in the versions 1.0.1 and 1.0.2. The numbers have to match the ones in the original files in our "Default" directory in those versions.

Example : <!-- $Change: 310823 $ (must be within the first 200 characters of the file) -->

This check will be removed in the next version, Version 1.1, which is scheduled to come to Testlive soon.
JonnyBBlack is offline   Reply With Quote
Unread 07-17-2012, 09:10 AM   #5
Zuriel
Join Date: Jul 2012
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by JonnyBBlack View Post
Possible fix for the mods?

Link:
http://forums-beta.thesecretworld.co...78&postcount=8

Comment:
We are not talking about XML here ... if we were there would be no problem. We are talking about Flash files which we are not able to alter (unless I missed something here).
Zuriel is offline   Reply With Quote
Unread 07-17-2012, 12:14 PM   #6
Cairenn
Credendo Vides
Premium Member
Secretui Admin
Join Date: Jun 2011
Posts: 65
Quote:
Originally Posted by JonnyBBlack View Post
Possible fix for the mods?

Link:
http://forums-beta.thesecretworld.co...78&postcount=8

Comment:
But thank you for trying to help.
__________________
"My friends, love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us
be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world. All my very best, Jack Layton"


Co-Founder & Admin: MMOUI
FaceBook Profile, Page, Group
Twitter
Avatar Image by RafM
Cairenn is offline   Reply With Quote
Unread 07-17-2012, 12:53 PM   #7
Viper
 
Viper's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Here's how you fix it: http://forums.thesecretworld.com/showthread.php?t=45845

Viper is offline   Reply With Quote
Unread 07-17-2012, 06:15 PM   #8
FoxMaiden
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Looks like were going to need a bycrom program like we had for AoC...
FoxMaiden is offline   Reply With Quote
Unread 07-17-2012, 11:06 PM   #9
Mirasta
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by FoxMaiden View Post
Looks like were going to need a bycrom program like we had for AoC...

Usually the AoC UInstaller does the job.
Mirasta is offline   Reply With Quote
Unread 07-23-2012, 07:35 AM   #10
Tokyo
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Oddly enough I had just gotten all but one of my mods working again yesterday (I slacked off majorly on that one). Until this morning when I logged in and none of them worked again. -facedesk- Now i have no idea what's going on...

Anyone else having issues?

Edit: It appears TSW decide to overwrite everything I did yesterday. Fun...

Last edited by Tokyo : 07-23-2012 at 08:00 AM.
Tokyo is offline   Reply With Quote
Unread 07-23-2012, 09:04 PM   #11
Zuriel
Join Date: Jul 2012
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by Tokyo View Post
Oddly enough I had just gotten all but one of my mods working again yesterday (I slacked off majorly on that one). Until this morning when I logged in and none of them worked again. -facedesk- Now i have no idea what's going on...

Anyone else having issues?

Edit: It appears TSW decide to overwrite everything I did yesterday. Fun...
I had the same issue today. For some reason if you overwrite a flash file in the default folder the patcher usually ignores it. Very rarely the patcher decides to replace those flash files with the original default files...
Zuriel is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackSecretUI » General Discussion » General The Secret World Chat » Mods not working in 1.02

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off